SuperMZ brožura k počítač SHARP MZ-2500

Podařilo se mi zakoupit velice hezkou příručku k počítači Sharp MZ-2500 a protože by bylo škoda, kdyby ležela jen u mně v poličce, naskenoval jsem ji a dávám k dispozici ke stažení. Brožura na 338 stranách popisuje tento počítač po softwarové i hardwarové stránce. Kromě popisu samotného počítače v ní najdete i informace o rozšiřujících kartách a všechna schémata. Hezká je také úvodní kapitola pojednávající o evoluci počítačů MZ, kde jsou i přehledné grafy, na kterých je vidět, který počítač je odvozen za kterého. Samozřejmě, že je je vše v Japonštině, ale opět jsem vše prohnal přes OCR, takže si můžete pomoci přes Google translator nebo jiné překladače.

SuperMZ_cover_front   SuperMZ_cover_back

SuperMZ.pdf (179 MB)
– verze příručky v rozlišení 400 dpi, se všemi stranami svisle –vhodné pro tisk

SuperMZ_rs_OCR.pdf (164 MB)
– verze příručky s čitelně otočeným schématy a Japonským OCR

Jako u všeho na tomto blogu platí, že pokud máte informace, že bych zveřejněním tohoto více než 33 let starého materiálu porušoval něčí autorská práva, dejte mi prosím vědět a já příslušné části nebo materiály okamžitě stáhnu.

Příspěvek byl publikován v rubrice MZ-2500, SHARP se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *