Replika počítače ONDRA

Petr (EC1045) známý svojí prací na SAPI a překreslováním jednotlivých desek do výrobních podkladů se nechal vyhecovat a pustil se do české legendy – počítače ONDRA.

ondra

Petr už překreslil schéma i desku plošných spojů a dal je na své stránky, včetně poměrně hodně informací a odkazů na další zdroje, takže neváhejte a koukněte na to. V současné době jsou ve výrobě 2 prototypy desek, které s Petrem osadíme, vyzkoušíme a pak se plánuje nějaká menší série pro zájemce o stavbu. Aby byla tentokrát replika dokonalá, domlouvá Petr i výrobu malé série krabiček a já pracuji na skenování manuálů, které budou v PDF i ve formě tištěných replik originálů. A kdoví, třeba se podaří i krabice Mrkající veselý obličej

Kdo máte o repliku zájem, prosím, určitě napište mně (email_martin_img) nebo Petrovi, ať máme představu, kolik vás je. Série bude určitě malá a nebude se opakovat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Československé počítače, Ondra. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: Replika počítače ONDRA

  1. Dali napsal:

    Super, už sa teším, dokonca ak sa nemýlim, u Bučeka v rubrike Výprodej skladu úplne na spodku strany je aj nová klávesnica Tesla TS 522 0001 za 150,- Kč

  2. PvvS napsal:

    0004 jsem nikde nepotkal. 0001 meli jeden kousek ve zline za 50,- jinak sem tam na aukru.

  3. PvvS napsal:

    Bucek uz nema ani kousek. Dnes overeno..

  4. PvvS napsal:

    Skusim , pokud by mel nekdo dalsi z brna zajem na vetsi objednavce, aby se rozlozilo postovny, muze me kontaktovat na email.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *