Plošné spoje na repliku ZX80 jsou hotové

Konečně jsou, po dlouhém čekání, hotové desky plošných spojů na repliku ZX80 ISSUE 2. Těm, kteří je mají zamluvené je zítra pošlu, ostatní si můžou napsat na email_martin_img. Dokud desky jsou, rád je pošlu kterémukoli zájemci, jakmile dojdou, další sérii nebudu dělat.

ZX80_ISSUE2_newPCB_stock2

Desky jsou velmi věrné kopie ZX80 ISSUE 2. Mají tedy všechny výhody i nectnosti originálu (více na stránkách o replice ZX80). Desky jsou oboustranné, vrtané, prokovené a mají bílý potisk s rozložením součástek. Jako originál.

ZX80_ISSUE2_newPCB_front_silk

Plošné spoje jsou k mání za 510 Kč + poštovné  balné (v ČR 50 Kč). Pro zahraniční zájemce je cena v přepočtu cca 22,50 EUR + 6 EUR poštovné a balné pro celou Evropu.

ZX80_ISSUE2_newPCB_front   ZX80_ISSUE2_newPCB_back

ZX80_ISSUE2_newPCB_stock1

Kromě plošného spoje můžu nabídnout i naprogramovanou EPROM 2532 a připravuji návod na ruční výrobu klávesnice. Hotové klávesnice nabízí Rich Mellor na www.sellmyretro.com.

Pokud má někdo zájem, mám i pár dalších součástek jako je Z80A od NEC nebo Zilog, originální RAM uPD2114, keramické diskriminátory a další.

Příspěvek byl publikován v rubrice Sinclair, ZX80. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: Plošné spoje na repliku ZX80 jsou hotové

  1. Poptávka plošného spoje ZX80 napsal:

    Zdravím,
    měl bych zájem o jeden plošný spoj na ZX80. ZX Spectrum jsem dostal v roce 82 k vánocům. Ve své sbírce mám mimo ZX80 a ZX128 vše od Sinclairů… Prošel jsem si vším až do Plus3.
    Pracuji na servisu výherních automatů a povalují se tam procesory Z80 a 4kB EPROMky. Origo. Asi bych něco mohl pokytnout. Tam už nejsou k ničemu.
    Dále mě zajímá MK14 (nebo jak se to jmenovalo). Rád bych udělal podobnou repliku jakom Vy tu ZX80. Vím, že problém jsou některé součástky. Ale někdy objednáváme něco v USA a jinde a někde se ještě povalují na skladech. Asi je to poslední možnost to sehnat.
    S pozdravem J.Slánský

  2. Objednávka PCB napsal:

    Poprosím Vás o dva kusy Vámi nabízených desek (v nouzi alespoň jeden,au). Zájem z mé strany je závazný. Prosím, potvrďte mi, že ještě jsou, na mail i s detaily k platbě. Děkuji.

  3. František Moucha napsal:

    Dobrý den mohl bych se jen zeptet kde jste nachal dělat ty plošné spoje?

  4. František Moucha napsal:

    Dobrý den mohl bych se jen zeptat kde jste nechal dělat ty plošné spoje?

    • Martin napsal:

      Dobrý de,

      dělala to APAMA. Jestli chcete, dejte vědět, teď po BYTEFESTu asi budu dělat ještě jednu várku, protože zájemců je víc. Jeden Vás vyjde na děsný balík.

      Hezký den, Martin.

  5. Mirek Dvornik napsal:

    Prosim pekne, kde mohu koupit naprogramovanou EPROM 2532 do sveho stareho ZX80?
    Dekuji Mirek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *